Maksima Gorkog 103, Beograd

Lokacija:
Maksima Gorkog 103, Beograd
Početak izgradnje:
01.09.2011.
Završetak izgradnje:
31.12.2012.

Dokumentacija: Upotrebna dozvola - 18.11.2015. BR. 351.21-2710/2013

Napomena:
Proverite dostupnost garažnih mesta.
Mogućnost kupovine stana sa ili bez garažnog mesta. Mogućnost kupovine samo garažnog mesta.

Osnovni cilj „Kompanije Evrotrgovina“ je da kupci budu zadovoljni kvalitetom naših objekata u svakom pogledu. Težimo takvom kvalitetu koji će našim kupcima obezbediti da sarađujući sa nama i trajno reše svoje stambene potrebe.

Nastojimo da idemo u korak sa novim trendovima,zahtevima i željama klijenata, dok istovremeno ostajemo verni svojim osnovnim kvalitetima.

Na atraktivnoj lokaciji u Beogradu u ulici Maksima Gorkog broj 103 „Kompanija Evrotrgovina“ Vam predstavlja projekat koji je izgrađen po najsavremenijim standardima, u trenutno najvećem kvalitetu gradnje koje tržište poznaje. Primenjeno je najsavremenije arhitektonsko rešenje u cilju dobijanja maksimalne korisne površine i osvetljost stambenih jedinica kao i najkorisnije konstruktivno rešenje zbog sigurnosti samog objekta. Tokom izgranje objekta korišćeni su najkvalitetniji materijali koji se trenutno mogu naći na tržištu.

Ulaskom u zgradu stiče se utisak kao ulazak u luksuzni hotel, cilj nam je da kupcima pružimo maksimalni osećaj ugodnosti i prijatnosti

Stambeni objekat sastoji se od podruma, prizemlja, četiri sprata i potkrovlje. U ponudi imamo dvosobne, trosobne i četvorosobne stanove, veličine od 71 m2 do 94.50 m2.

Na ulasku u podzemne garaže nalazi se segmentna automatska vrata, širine ulazne kolske rampe je 5.50m, a ne autoliftom. Garaže su zasebno ozidane boksevima sa automatskim rolovratima na daljinac.U svakoj garaži ima struja spojena sa stanom. Podzemne garaže poseduju automatski protiv požarni sprinkler sistem, automatski sistem za izbacivanje izduvnih gasova kao i ubacivanje čistog vazduha (ventilacija).

STANOVI SU OPREMLJENI:

– Aluminijskom stolarijom sa roletnama, niskoemisionim staklom punjeni argonom
– Ulazna sigurnosna vrata u stanove su proizvođača „Block Look Door“
– Sobna vrata „Luke Enterijer“ pravljena od medijapana fundiran bukovim furnirom bajcovana i lakirana
– Kupatilo keramičke pločice španskog proizvođača „Keros“
– Kuhinja keramičke pločice španskog proizvođača „Keros“
– Grejanje centralno sa priključkom na beogradske elektrane. Radijatori su aluminijumski.Svaki stan ima merač toplote (kalilometar) za merenje utrošene toplotne energije
– Instalacioni sistem i oprema vrhunskog kvaliteta optičkim kablovima za telefone i internet omogućava neograničen protok informacija
– Postavljen je video nadzor garaža, glavnog ulaza, dvorišta koji snima 24h
– Na ulazu u zgradu postavljen je interfon sa šifarnikom
– Zgrada je opremljena sa najkvalitetnijim putničkim liftom španskog proizvođača „Orona“
– Stepenište je od granita, obezbeđeno prohromskim gilenderima
– Klimatizacija proizvođača „Midea“
– Visina stanova je 2,65m
– Zgrada je savremeno projektovana sa najkvalitetnijom završnom obradom materijala
– Termoizolacija je obložena „Demit“ fasadom i „Travertino“ granitom sa spoljne strane
– Zgrada poseduje Energetski pasoš, urađena je po svim standardima energetske efikasnosti

Atraktivna lokacija Maksima Gorkog broj 103 je na uglu sa ulicom Gospodara Vučića. Sam objekat je okrenut ka istočnoj strani.Panoramski pogled ka centru Beograda, hramu Svetog Save, Mostovima Beograda. Lokacija objekta prostorno i funkionalno je povezana sa Južnim bulevarom, time je kroz postojeću saobraćajnu mrežu gradskog prevoza omogućena direkna veza sa užim gradskim jezgrom i jedinstvenim izlazom na autoput.

U prizemlju zgrade nalazi se super-market „Maxi“ Delez, preko puta Druge Ekonomske škole, a u blizini nalazi se fakultet Bezbednosti, pošta, benzinska pumpa, OTP banka i menjačnica.

Stanovi su prilagođeni vašem stilu života!

Stan za miran san!

Kompanija Evrotrgovina d.o.o.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili su vam potrebne dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate: