Evrotrgovina d.o.o. - O nama

Stan za miran san

O nama

„Kompanija Evrotrgovina“ je preduzeće koje postoji od 1991. godine, čija je osnovna delatnost veleprodaja i maloprodaja gradjevinskog materijala, kao i izgradnja poslovno – stambenih objekata.

Trgovina

Bavimo se trgovinom gradjevinskog materijala od temelja do krova, kao i ispravljanje betonskog gvožđa i proizvodnjom fert gredica po meri kupca i velikog asortimana crne metalurgije. Besplatno vršimo prevoz materijala do mesta kupca, pružamo stručne savete za odabir kvalitetnih proizvoda svih proizvoda kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu. Prodajni program građeviskog materijala smešten je na pet lokacija: Šapine, Kučevo, Petrovac na Mlavi i dva u Požarevcu, koji se prostiru na po 1000m2.

Kroz vreme smo napredovali, rasli i trudili se da stvorimo kompaniju koja je danas jedna od vodećih faktora u Braničevskom okrugu, pa i šire. Višegodišnje iskustvo je osnova za odabir proizvoda i stanova koji svojim kvalitetom, funkcionalnošću i konačnom cenom zaslužuju da budu Vaš i naš izbor.

Izgradnja

Od 2004. godine „Kompanija Evrotrgovina“ je proširila svoju delatnost na izgradnju visokokvalitetnih stambenih – poslovnih objekata. I tada, dok smo bili mala kompanija, nismo se rukovodili potrebom da po svaku cenu prodamo stan, već smo vodili računa da naši kupci budu zadovoljni kvalitetom i poverenjem, uz dostizanje ekonomičnosti i efikasnosti poslovanja, praćenje zahteva i orjijentacije kupaca, kao i konfornosti prostora i poboljšavanje kvaliteta objekta. Kompanija izdvaja mala sredstva za marketing, jer nam se uvek vraćaju stari kupci i njihovi prijatelji sa preporukama. Izuzetno smo zahvalni svim našim kupcima koji su uz nas sve ovo vreme imali poverenje, bezbednost, sigurnost i na taj nacin izbili na vrh ove delatnosti.

Takodje naša kompanija za kupce odrađuje kompletnu dokumentaciju za uknjižbu stana, kao i za druge potrebe.